• +36/70/5623110
  • info@egyensulyhaz.hu
  • Budapest, 1042 József A. u. 102.

Simple Homepage

Pedagógiai szolgáltatások személyre szabva.

Pedagógiai szolgáltatások személyre szabva.

Megismerünk, támogatunk, fejlesztünk.

Read More

WHAT WE DO

Business consulting excepteur sint occaecat cupidatat consulting non proident, sunt in culpa qui officia deserunt laborum market.nn

Hogy zajlik?

Kérjük, hogy mindenképp vegyétek fel velünk elérhetőségeink egyikén a kapcsolatot! Egy rövid, néhány perces beszélgetés után meg tudjuk beszélni a teendőket és a lehetséges megoldásokat. Ez a beszélgetés természetesen ingyenes.

Korosztály

Óvodás kortól egész középiskolás korú gyerekekkel is foglalkozunk.

Our Stats

A perfect idea can change everything in your business.n

1547

Visitors

523

Clients

72

Awards

15

Offices

Our Skills

readable content of a page when looking at its layout. The point of

WordPress 87%
PHP 90%
Java 75%
Android 50%
IOS 32%
C Programming 88%

What Our Clients Say

Business consulting excepteur sint occaecat cupidatat consulting non proident, sunt in culpa

A múlt héten Áron focin szintfelmérő edzésen volt, ahol bekerült a válogatott játékosok közé, aminek Áron nagyon örül, de ez azzal jár, hogy heti 4 edzése lesz, hétvégén pedig edzőmeccs. A félévi bizonyítványa jeles lett, 1db 4-es nyelvtanból, 2 dicséret (irodalom, testnevelés). Ambrusnál szintén jó hírek vannak, csütörtökön óvodai szülőin tájékoztattak az újabb iskola érettségi teszt eredményről, ami 97%-os lett és Ambrus is bekerült focin a válogatott játékosok közé.Nagyon köszönjük az eddigi munkád, Áron rengeteget fejlődött a segítségeddel, gyakorlatilag minden területen szárnyal és a maximumot hozza! A tanítónő is megjegyezte, hogy nagyon látványos a fejlődés.Még egyszer köszönjük a lehetőséget! Üdvözlettel:Barbara

Kedves György!

Design Lead

Üdvözlöm Kulcsár György! A fiammal, Marcival kb. 2 évig jártunk önhöz mozgásfejlesztésre a 16.kerületbe 2010-11 között, akkor volt a fiam 3.osztályos. Tanulási nehézsége volt. Aztán kikerültünk Kanadába, ahol az ottani iskolarendszernek köszönhetően behozta a lemaradást, és jelenleg első éves orvostanhallgató. Köszönjük szépen az akkori segítséget és a sok pozitív biztatást.

Anyuka Kanadából

Networking Lead

Krisztián nagyon közvetlen és segítőkész volt, bemutatkozás után egyből felajánlotta a tegeződést. Olyan érzés volt, mintha jóval korábbról ismernénk egymást. Még azon a napon délután is összefutottunk, ellátott pár jó tanáccsal Petivel kapcsolatosan. Ez a közvetlen jó viszony jellemezte kapcsolatunkat. Mindig türelmes és megértő volt, bíztatott Peti továbbtanulását illetően. Olyan embert ismertem meg benne, hogy bármilyen iskolai gondommal nyugodt szívvel fordulnék hozzá. Nagyon gyorsan és hatékonyan oldotta meg a problémámat. Örülök, hogy megismertem Őt, szerintem közvetlensége sok helyzetet már önmagában megoldhat.

Mag Péter

12 évvel ezelőtt, mikor az SNI miatt elkezdtem a tornádra járni, nagyon magam alatt voltam. A Gimiben megbélyegeztek, és elképzelni sem tudtam, hogy így mi lesz belőlem, majd ha egyszer nagy leszek. A rengeteg támogatásért amit Tőled kaptam, a mai napig hálás vagyok. Megértetted velem, hogy diszesen is helyt lehet állni az életben. 3 felsőfokú szociális OKJ-s szakma és a diplomám után már tényleg úgy érzem, hogy megtaláltam a helyemet az életben, egyenletek megoldása nélkül is! Nagyon köszönöm!

Edina

Our Pricing

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesettingnn

FREE

0.00
ALWAYS
  • Online processnTunnel processnConnections per minute

PLANET

$99.99
MONTHLY
  • Online processnTunnel processnConnections per minutenReserved domains
RECOMMENDED

GALAXY

$29.99
MONTHLY
  • Online processnTunnel processnConnections per minutenReserved domainsnReserved TCP addresses

UNIVERSE

$49.99
MONTHLY
  • Online processnTunnel processnConnections per minutenReserved domainsnReserved TCP addresses