• +36/70/5623110
  • info@egyensulyhaz.hu
  • Budapest, 1042 József A. u. 102.

Nem szeret iskolába járni? Nem szívesen végzi a feladatait? Nem alszik jól, fáj a hasa, beteges vagy szorong? Stresszesek a napok?

Adhat a gyerekünk is figyelmeztető jeleket, melyek gyakran nem is szóban hangzanak el. Fontos jelek, ha panaszkodik az iskolába járásra. Veszekedésbe torkollik a házi feladat elkészítése. Nem alszik jól. Gyakrabban beteg, mint azelőtt. Hasi fájdalomra panaszkodik.

Jöhet pedagógus oldalról is a figyelmeztetés. Nem figyel, nem tud nyugton ülni, felesel, piszkálja társait, nem megy a matek, lassú, lusta, hanyag, figyelmetlen. Nem megy elég gyorsan az olvasás, téveszti a betűket. Sorolhatnánk még tovább is …

Ismered ezeket a jeleket?

Támogató, segítő, fejlesztő, biztonságos fejlődési lehetőségeket kínálunk neked és gyermekednek egyaránt. Megy a tanulás, de sok a civakodás? Tudod, hogy rendben van a gyerekeddel minden, de nem jönnek az eredmények? Támogatást keresel magatoknak a családi mindennapok fejlesztéséhez?

Módszereink közt olyan fejlesztő és támogató foglalkozásokat találhattok, melyek segíthetnek a fenti problémák feloldásában, közelebb vihetnek a megoldáshoz. Segítenek, hogy családotok nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokat éljen meg.