Logopédiai fejlesztés

Beszélj tisztán és magabiztosan!

Minden gyermek szavai értékesek.

Kérj logopédiai segítséget, ha gyermeked ...


gondot okoz a hangok tiszta ejtése

ami megnyilvánulhat hangtorzításban (pl. sz hang képzése során kilóg a szájából a nyelve) vagy hangcserékben (pl. róka helyett jókát mond).


szegényes a szókincse, és gondot okoz számára a mondatképzés vagy

helytelenül alkot mondatot. Ez megnyilvánulhat például abban, hogy a gyermek egyszerű szavakat vagy mondatokat használ, vagy nehézségei vannak a szavak helyes sorrendjének megtalálásában.


ha helytelen a hangképzés és a légzés területén is eltérések mutatkoznak

és a légzés területén is nehézségek mutatkoznak. Ez befolyásolhatja a gyermek hangjának tisztaságát és erejét. Ez gyakran összefügg a helytelen nyelvtani struktúrákkal és a szókincs hiányával.

Egyensúlyház
Logopédiai fejlesztés

Üdvözlünk az Egyensúlyház Logopédiai Szolgáltatásának világában! Ha kisgyermeked beszéddel kapcsolatos kihívásokkal küzd, akkor jó helyen jársz! Célunk, hogy segítsünk minden egyes gyermeknek megtalálni a hangját és felfedezni a beszéd világának örömeit.

Miből áll a logopédia nálunk?

Ha gyermeked beszédfejlődésével kapcsolatosban aggodalmak merültek fel, ne habozz! Az óvodáskorú és kisikolás gyerekeknek szánt logopédiai foglalkozásaink kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy segítsenek megszüntetni a beszédhibákat és támogassák a hatékony kommunikációt. Csatlakozzatok hozzánk, hogy gyermeketek magabiztosan és sikeresen fejlődhessen beszédkészségében!

Hogyan zajlik a Logopédiai fejlesztés?

Image

Vizsgálat

Vizsgálatokkal kezdjük, hogy pontosan megállapítsuk a problémákat, és személyre szabott terápiáink segítsenek a fejlődésben. A játékos foglalkozások során gyermeketek szórakoztató módon fejlesztheti beszédkészségét, miközben szakképzett logopédusaink gondoskodnak a hatékony és biztonságos terápiáról.

Image

Konzultációk

Szülői konzultációink során tájékoztatást és támogatást nyújtunk nektek, hogy minden lépésről informálva legyetek. Gyermekközpontú megközelítésünkkel biztosítjuk a kisiskolások számára kellemes és motiváló környezetet, miközben részletes írásos értékeléseink segítenek nektek nyomon követni gyermeketek fejlődését.

Image

Foglalkozások

Csapatunk mindig elkötelezett a gyermek fejlődése és jóléte iránt. Várjuk szeretettel azokat a gyermekeket, akiknek szükségük van támogatásra és fejlesztésre beszédkészségük terén! Legyetek részesei gyermeketek sikerének és fejlődésének!

Komplex. Egyéni. Hatékony.

A logopédiai fejlesztés komplex módon segíti gyermeketek fejlődését, mivel a beszédfejlesztő gyakorlatok mellett helyet kaphat a gyerekek fejlődésének támogatása.

Logopédusunk

Eszik Dolly

Eszik Dolly

gyógypedagógus, logopédus

Fontos tudnivalókÉletkor

2,5 éves kortól kisiskolás kor (10-11 év) között ajánljuk a Logopédiai fejlesztést. Ettől eltérő életkor esetén kérj felvilágosítást!Helyszín

Egyensúlyház Fejlesztőközpont Újpest, József Attila u. 102. Ingyenes parkolás a környéken, 3-as metrótól gyalog 5 percreÁraink

Komplex logopédiai vizsgálat
25.000 Ft - 2 óra + írásos értékelés

Betekintő vizsgálat
15.000 Ft

Egyéni logopédiai fejlesztés
15.000 Ft/50 perc

Jelentkezz, hogy segíthessünk!

Az adatlap kitöltése után kollégánk egy munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot. Ez egy ingyenes - rövid - szülői konzultáció lesz, ahol megismerhetjük a nehézségeitek körvonalait.Kapcsolat

Telefon: +35/70/5623110
email: egyensulyhaz@gmail.com