Legyen ez egy nyugodtabb iskolai év!

Közeleg az ősz, hamarosan el is indul az iskola. Lesznek, akik ebben az éveben kezdik el iskolai tanulmányaikat, mások már belekóstoltak korábban az iskolai életbe. Reméljük, hogy mindenki könnyedén veszi majd a feladatokat. Tudjuk azonban, hogy vagytok jó páran, aki már most tudják, vagy sejtik, hogy könnyebb vagy akár komolyabb nehézségekkel is szembe kell majd nézniük.

Tanulási nehézségek? Magatartási problémák? Gyűlnek a negatív visszajelzések az óvodából, iskolából? Hatékony és megbízható megoldást keresel?

A legjobb helyen jársz most, ha ezt a bejegyzést olvasod! Szeretném neked elmesélni, miért lesz megnyugtató számodra, ha megismered foglalkozásainkat!

Integrált megközelítés

Az Egyensúlyházban az integrált megközelítésre helyezzük a hangsúlyt. Ez azért fontos, mert a tanulási és magatartási problémákkal küzdő gyerekek gyakran szorulnak olyan segítségre, amely figyelembe veszi mind a tanulási, mind a magatartási szempontokat. Olyan fejlesztőközpont vagyunk, ami kombinálja a szakértői tanácsadást, a fejlesztő foglalkozásokat és a pedagógiai támogatást. Segíthetnünk a szülőknek és a gyermekeknek a fejlődésben és az egyensúly megteremtésében.

Személyre szabott terv és támogató programok

Fontosnak tartjuk a személyre szabott tervek és programok kialakítását. Az egyes gyerekek speciális igényeit és erősségeit figyelembe vesszük, és azokra a területekre figyelünk, ahol a legnagyobb támogatásra van szükségük.

Társas támogatás és közösség

Lehetőséget teremtünk a szülőknek és a gyermekeknek arra, hogy kapcsolódjatok egymáshoz, és részt vegyetek akár közösségi eseményeken. Itt megoszthatjátok tapasztalataitokat, támogatást és inspirációt szerezhettek. Tapasztaljátok meg a szolidaritás és az erőforrások megosztásának erejét!

A gyerekeknek többféle közösségi, csoportos foglalkozást is kínálunk, hiszen számos esetben a legnagyobb segítséget a közösség, a kortársak támogató ereje és a közös tanulás, játék jelentheti.

Kezdjétek több önbizalommal az évet!

Ismerjétek meg foglalkozásaink teljes körét és keressétek munkatársainkat elérhetőségeinken!