Iskola-előkészítő foglalkozás

Sikeres és magabiztos iskolakezdés.

Ne legyen gond a suli!

Ősszel már rátok vár az iskola, de ...Bizonytalanság

Iskolaválasztás előtt álltok, és nem vagy biztos abban, hogy el kell-e kezdjétek ősszel az első osztályt?Tanulási nehézség

Több segítségre lehet szükségetek az iskolakezdéshez?Megerősítés

Egy megelőző felmérés megnyugtatna, hogy magabiztosabban kezdjétek ősszel az iskolát?

Gyertek el hozzánk, mert

amellett, hogy ebben a nagy teremben csoportosan is elég hely van biztonságosan játszani, mozogni és tanulni, szakértő gyógypedagógus és konduktor fejlesztőink komplex, holisztikus megközelítéssel készítik fel a gyerekeket az iskolakezdésre.

Miért komplex ez a foglalkozás?

A gyerekek felmérését követően, a gyerekek igényeinek és nehézségeinek megfelelő, de többféle fejlesztőeljárás ötvözetéből álló gyakorlatokkal készítjük fel az óvodásokat az iskolára.

A tanulás is
komplex folyamat...

ezért a gyerekeknek ahhoz, hogy biztonsággal tudjanak olvasni, írni, számolni tanulni, szükségük van többféle képességre és készségre. Nem minden gyerek születik egyforma adottságokkal, valakinek könnyebben megy a figyelem, megfelelően érett az idegrendszere, kialakult már a jobb-bal oldal ismerete, kellően fejlett az egyensúlya. Ismeri a rész-egész viszonyait, megfelelő szintű a beszéd észlelése. És vannak olyan gyerekek is, akiknek néhány, vagy több területen speciális segítség kell, hogy kellően és jó irányba fejlődhessenek.

Az iskola-előkészítő foglalkozáson
fejlesztjük

Folyamatos jelentkezés kedvezménnyel!MOST elengedjük a pedagógiai szakvélemény árát és ...

Jelentkezzetek felmérésre és kezdjétek magabiztosan az iskolát 2024 őszén!
Ha most jelentkeztek iskola-előkészítő csoportunkba, ajándékkal is kedveskedünk nektek! Nem csak a csoki & tea & kávé csomag (4000 Ft) lehet a tiétek, de most még a 7000 Ft értékű szöveges értékelés is benne van az árban!

Ami még gyakran szóba kerül: Magatartás!?

Az óvodai magatartási problémák mögött gyakran tanulási nehézségből fakadó kudarcélmény húzódik meg! A két órás felmérés során erre is fényt deríthetünk!

Csoportos vagy egyéni?

A csoportos iskola-előkészítő ára jelentősen kedvezőbb, azonban a gyerekek iskolakezdéséhez szükséges szociális kompetenciák csak társas viszonyok, helyzetek közben alakíthatók. Az iskolában kiemelten fontos lesz az alkalmazkodóképesség és tolerancia magas szintje. Ezeket a képességeket a kislétszámú csoportban lehet fejleszteni, támogatni.

Hogyan lehet jelentkezni és mi történik utána?

Image

Ingyenes telefonos konzultáció

A jelentkezési lap kitöltése után, egy neked alkalmas időpontban telefonon foglak keresni. Alapvető tudnivalókat mesélhetsz a gyerekedről, miért kerestek minket, milyen területen várjátok a segítségünket. Időpontot is egyeztethetünk a felmérésre. Ez a beszélgetés 20-25 percig tart általában és természetesen ingyenes.

Image

Felmérés

90 -120 percig tartó széleskörü felmérés és szülői konzultáció a fejlesztés irányának meghatározására. Az csoportos iskola-előkészítőt is egy széleskörű felméréssel kezdjük. Ekkor felmérjük: a vizuális és auditív percepciókat, a térérzékelést és a téri tájékozódást, az elemi mozgásokat és a testsémát, a kinesztetikus, auditív és vizuális emlékezetet, a hosszú és rövidtávú memóriát, valamint a beszédkészséget, általános tájékozottságot és szociális készségeket.

Image

Csoportos foglalkozások

Az iskola-előkészítés heti egy alkalommal történik, iskolai munkaheteken. A fejlesztő foglalkozások kis létszámban, legfeljebb négy fő részvételével történnek. Fejlesztőpedagógusaink változatos mozgásos, játékos, közösségépítő összetett feladatokkal támogatják, segítik, irányítják a csoport és a gyerekek fejlődését. A gyerekek felmérése alapján meghatározott fejlesztési irányokat is követjük, de a munka közben felmerülő "aktuális" nehézségeket is kezeljük, feloldjuk.

Személyre szabott, figyelmes, értő segítség!

A csoportos fejlesztésen túl számíthattok fejlesztőink által nyújtott konzultációs lehetőségekre is. Ha szükségesnek látjuk, javasoljuk az egyéni fejlesztést is!

Iskola-előkészítő fejlesztőink

Ligetfalvi Olívia

Ligetfalvi Olívia

fejlesztő gyógypedagógus, Ayres terapeuta, óvodapedagógus

Holmik Fanni

Holmik Fanni

konduktor, KMT fejlesztő

Fontos tudnivalókÉletkor

Iskolába lépés előtt álló nagycsoportos óvodások.Helyszín

Egyensúlyház Fejlesztőközpont Újpest, József Attila u. 102. Ingyenes parkolás a környéken, 3-as metrótól gyalog 5 percreÁrak

Felmérés: 25.000 Ft/alkalom
A csoportban való részvétel díja: 25000 Ft /hó (6250 Ft/alkalom) Bérletes rendszerben: az indokolt esetben és 24 órával a foglalkozás előtt lemondott foglalkozás díja tovább görgethető!
Egyéni iskolaelőkészítő: 15000 Ft/alkalomMOST + AJÁNDÉK

Jelentkezzetek felmérésre és kezdjétek magabiztosan az iskolát 2024-ben!

Ha most jelentkeztek iskola-előkészítő csoportunkba, ajándékkal is kedveskedünk nektek! Nem csak a csoki & tea & kávé csomag lehet a tiétek, de ebben az évben még a 7000 Ft értékű szöveges értékelés is benne van az árban!Kapcsolat

Telefon: +35/70/5623110
email: egyensulyhaz@gmail.com

Kezdjétek magabiztosan és sikeresen az iskolát!

Jelentkezz az iskola-előkészítő foglalkozásunkra a sikeres és zökkenőmentesebb iskolakezdésért!