Napközis fejlesztő tábor

Fejlődésre hangolva!

5 napos táboraink alatt a fejlődésé és a játéké a főszerep!

Az Egyensúlyház Fejlesztőközpont napközis, fejlesztő táborai a nyári szünetben

Neked is gond a nyáron, hogymegnyugtató felügyeletet találj gyermeked számára?sok az „üres” járat a nyári hónapokban?kimaradnak a fejlesztő órák?

Gyakorlott fejlesztőinknél biztos kezekben tudhatod gyermekedet.

Ne hagyd az utolsó pillanatra a döntést! A csoportok kis létszámúak, ne maradjatok le!Világ állatai

komplex fejlesztő tábor
7-10 éveseknek
július 15-19.Mesevilág

iskola-előkészítő
5-7 éveseknek
július 29 - augusztus 2.Mesevilág

iskola előkészítő
5-7 éveseknek
augusztus 12 - augusztus 16.Világ állatai

komplex fejlesztő tábor
7-10 éveseknek
augusztus 26 - 30.

Fontos információk

Napirend

Minden reggel 8.00 – 8.45 között érkezhettek. A tábor minden nap 16.30 – ig tart, 15.30-ig tartunk kötött foglalkozásokat. A napi rendbe tartozik 3 fejlesztő foglalkozás, ebéd és szabadidő, uzsonna.

Igazolások

A táborban való részvételhez szükségünk lesz tőletek részvételi nyilatkozatra, egy adatlapra és egy a tábor kezdő napja előtt négy napnál nem régebbi orvosi igazolásra, hogy gyermeketek nem fertőző .

Ismerkedés

A tábor indulását megelőző héten ismerkedésre és bemutatkozásra adunk lehetőséget. Ekkor átadhatjátok a jelentkezési lapokat is!

Helyszín

Egyensúlyház Fejlesztőközpont – Budapest – 1042 – József Attila utca 102. – Ingyenes parkolás a környéken – 5 percre a 3-as metrótól – az Újpest központtól 5 perc gyalogos távolságra

Érthető, hogy szeretnél megbizonyosodni arról, hogy hol, kiknél hagyod a gyermeked! Jelentkezz az ingyenes online bejárásra és bemutatkozásra! Megmutatjuk a helyszínt, bemutatkoznak a fejlesztők!

Kollégáink, akikre számíthattok

Holmik Fanni

Holmik Fanni

konduktor

Eszik Dolly

Eszik Dolly

logopédus

Jámbor Kata

Jámbor Kata

gyógypedagógus, KMT fejlesztő

Balogh Krisztián

Balogh Krisztián

EH szakmai vezető, táborvezető

A tábor ára 79.500 Ft / hét

Elmesélem, miért ennyi !

A tábor minden napján két fejlesztő is foglalkozik majd a kis létszámú, maximum 10 fős csoporttal. Minden nap meleg ebédet és egészséges uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek. A helyszín az Egyensúlyház Fejlesztőközpont nagyterme, ami bőven ad lehetőséget a játékra, mozgásra, fejlődésre.

A tábor heti díja 79.500Ft. Az Egyensúlyház Fejlesztőközpontban a csoportos fejlesztő foglalkozás díja 6250 Ft óránként. Minden nap 3 óra aktív fejlesztő foglalkozást kínálunk gyermeked számára, ami egy hét alatt összesen 15 órát jelent. A 15 óra ára 93750 Ft lenne!

Az első részlet 19.500 Ft – ami egyben regisztrációs díj is. Ezt nem tudjuk visszaadni – ha rajtunk kívülálló okokból mégsem vennétek részt a táborban.

Az első (regisztrációs) díjat a jelentkezés véglegesítése után nyolc nappal kérjük fizetni.

A második részletet 30.000 Ft –ot a tábor végső jelentkezési határ idejéig, 2024. június 15-ig kérjük majd. A harmadik részletet 30.000 Ft-ot a tábor első napjáig kérjük megfizetni.

Mit kínálunk 79.500 Ft-ért?

Hogyan lehet részt venni?

Image

Töltsd ki a jelentkezési lapot!

Kattints valamelyik gombra, itt az oldalon! Egy egyszerű adatbekérő oldalra fogsz jutni. Itt nem kérünk majd semmi mást, csak a neveddet, gyermeked életkorát, az elérhetőségedet (e-mail cím és telefon) és azt, hogy melyik tábor érdekel. 24 órán belül felhívunk telefonon, és minde kérdésedre válaszolunk! Ez a jelentkezés semmilyen kötelezettséget nem jelent a számodra, ha külön nem kéred, nem fogunk semmilyen más ajánlattal megkeresni.

Image

A jelentkezés véglegesítése

Ha úgy döntesz a telefonbeszélgetést követően - a jelentkezési határidőn belül - , hogy minket választasz - küldünk neked egy már bővebb - jelentkezési lapot, minden szükséges információval. Itt tudod majd megadni, hogy tudnunk kell-e valami fontosat gyermeked egészségéről, étel- vagy gyógyszerérzékenységéről? Mire kell külön figyelnünk?

Image

Még indulás előtt

A jelentkezés után emailben kérünk majd tőletek adatokat, hogy kiállíthassuk a számlát, amit átutalással tudtok majd kifizetni. Fontos, hogy időben kérjetek majd orvosi igazolást arról, hogy gyermeketek egészséges –e. Ez nem lehet a tábor kezdete előtt négy napnál régebbi igazolás! A tábor kezdetéig, de természetesen az alatt is igyekszünk majd minden olyan kérdést megválaszolni, ami nektek és ezért nekünk is fontos lehet!

Ne arra gondolj, hogy egy egyszerű napközis táborba hozod a gyerekedet!

Dönts arról, hogy szeretnéd –e, hogy gyermeked játék közben, szakértő gondoskodás és figyelem mellett fejlődjön az Egyensúlyház Fejlesztőközpont napközis táborában!