Stresszoldó játékok csoportban

Stresszoldó játékok csoportban

education

Foglalkozások gyerekeknek 10-14 éves korig

JELENTKEZEK MOST

Közösség

Közösségi élmény minden résztvevőnek, minden alkalommal. Meghallgatjuk egymást és meghallgatunk mindenkit. Használd ki a csoport adta lehetőségeket. Önbizalom, biztonság, szabadság.

KidCoaching

Játékok, gyakorlatok, torna, légzés, főzés, kirándulás, biciklizés, futás, kosárlabda, fiúk, lányok, gyereknek lennei, felnőttnek lenni, társasjátékok, tisztelet, megbecsülés, empátia, szimpátia.

Drámajátékok

A foglalkozásokon mindeféle játékos tevékenységgel vezetjük le feszültségünket, találjuk meg nyugalmunkat. Így sokat tanulhatunk magunkról és egymásról. A világunkról és a világról.

Amit tudnod kell

Csoportkörök

Hosszú évekkel ezelőtt kezdtem meg a munkát dramatikus csoportokkal. Részt vettem magam is résztvevőként, de a sok év alatt sokszor, mint csoportok vezetője is megtapasztalhattam a csoportok pozitív energiáját. Felnőttek és gyerekek oktatása során évtizedes tapasztalattal rendelkezem a csoportdinamika területén. Minden tudásommal azon vagyok, hogy a legtöbbet hozzam ki a gyerekekből ebben a nem mindennapi munkaformában.

Külső körülmények

Helyszínként a Nyugati környékét, a Kresz Géza utcát ajánlom. Megtalált engem a helyszín, szeretek oda járni. Remélem megszeretitek ti is. A csoportokat általános iskolásoknak ajánlom, 10-14 éves korig és úgy szervezem, hogy egy csoportban 12-14 fő legyen. Így jobban tudunk egymásra figyelni. Pontos cím: 1139 Kresz Géza utca 29.

Anyagiak

A csoportfoglalkozásokat csütörtök délutánra szervezem. Minden héten, iskolaidőben, csütörtökönként 16.30 – 18.00 óráig. Egy alkalom 3500 Ft/ fő. Vannak bérletes áraim is. 4 alkalom így 12.000 Ft/fő, 10 alkalom 30.000 Ft/fő, 20 alkalom 60.000 Ft/fő.

Kíváncsian várom, hogyan alakulnak a dolgok a csoportban. Szeretek játszani a gyerekekkel. Olyan kereteket teremteni, amiben mindenki biztonságban mozoghat és tanulhat úgy, hogy szabad maradhasson, másokat nem sértve, empátiával, türelemmel. Tanítottam már sokféle tantárgyat, leginkább németet, de drámát, etikát, technikát is. Voltam több éven át osztályfőnök, szerveztem sok kirándulást és sokat táboroztam. 20 éve foglalkozom gyerekekkel, tanítok általános iskolában. Az utóbbi években gyerekek és szülők egyéni és csoportos mentorálását is szívesen vállalom.

Balogh Krisztián

német nyelvtanár

+36 / 70 5255582

telefon

egyensulyhaz@gmail.com

e-mail

Balogh Krisztián

mentor, coach

+36 / 70 5255582

telefon

egyensulyhaz@gmail.com

e-mail