• +36/70/5255582
  • egyensulyhaz@gmail.com
  • 1139 Kresz Géza u. 29.

Stresszoldó

Mi oldaná jobban a játéknál a stresszt?

Mi segítené jobban a feszültségoldást annál, mint az, ha kortársainkkal élhetjük meg a jéték örömét?

Miért érdemes a Streszoldóra járni?

A Stresszoldó három előnye

Közösségépítés . Kidcoaching. Drámajáték.

Drámajátékok

A Stresszoldón drámajátékok segítségével vezetjük le feszültségünket, találjuk meg nyugalmunkat. Így sokat tanulhatunk magunkról és egymásról. A világunkról és a világról.

Közösség

Szerezz több önbizalmat biztonságban a szabadság élménye mellett! Ismerd meg magad és társaidat, hidd el könnyebb lesz a mindennapokban is! Éld át a csoporthoz tartozás élményét!

KidCoaching

A csoportos drámajáték mellett bármi szóba jöhet: gyakorlatok, torna, légzőgyakorlatok, főzés, kirándulás, hobbi, fiúk, lányok, gyereknek lenni, felnőttnek lenni, társasjátékok, tisztelet, megbecsülés, empátia, szimpátia. Feljesztő gyakorlatok gyerekeknek.

Amit tudnod kell

Csoportkörök

Hosszú évekkel ezelőtt kezdtem meg a munkát dramatikus csoportokkal. Részt vettem magam is résztvevőként, de a sok év alatt sokszor, mint csoportok vezetője is megtapasztalhattam a csoportok pozitív energiáját. Felnőttek és gyerekek oktatása során évtizedes tapasztalattal rendelkezem a csoportdinamika területén. Minden tudásommal azon vagyok, hogy a legtöbbet hozzam ki a gyerekekből ebben a nem mindennapi munkaformában.

Külső körülmények

Helyszínként a Nyugati környékét, a Kresz Géza utcát ajánlom. Megtalált engem a helyszín, szeretek oda járni. Remélem megszeretitek ti is. A csoportokat általános iskolásoknak ajánlom, 10-14 éves korig és úgy szervezem, hogy egy csoportban 12-14 fő legyen. Így jobban tudunk egymásra figyelni. Pontos cím: 1139 Kresz Géza utca 29.

Anyagiak

A csoportfoglalkozásokat kedd és csütörtök délutánra szervezem. Minden héten, iskolaidőben, 17.15 – 18.30 óráig. Egy alkalom 3500 Ft/ fő. Vannak bérletes áraim is. 4 alkalom így 12.000 Ft/fő, 10 alkalom 30.000 Ft/fő, 20 alkalom 60.000 Ft/fő.

Kíváncsian várom, hogyan alakulnak a dolgok a csoportban. Szeretek játszani a gyerekekkel. Olyan kereteket teremtek, ahol mindenki biztonságban mozoghat és tanulhat úgy, hogy szabad maradhasson, másokat nem sértve, empátiával, türelemmel. Tanítottam már sokféle tantárgyat, drámát, németet, informatikát, etikát, technikát is. Voltam több éven át osztályfőnök, szerveztem sok kirándulást és sokat táboroztam. 20 éve foglalkozom gyerekekkel és szülőkkel, akik egyéni és csoportos mentorálását is szívesen vállalom.