• +36/70/5255582
  • egyensulyhaz@gmail.com
  • 1139 Kresz Géza u. 29.
KinderDeutsch Krisszel

KinderDeutsch Krisszel

kinderdeutsch

JELENTKEZEK MOST

Legfontosabb információk

Alkalmak

A KinderDeutsch foglalkozást minden HÉTFŐN és SZERDÁN 17.00 – 17.50 látogatható.

Korcsoport

A KinderDeutsch foglalkozást a német tanulását most kezdő vagy már óvodában megkezdett, első és második osztályos gyerekeknek ajánlom.

Helyszín

A csoportos némettanulásnak a Mozgatórugó Fejlesztőház ad otthont. (1132 Kresz Géza utca 29.)

KinderDeutsch minden héten kétszer

Mennyibe kerül?

Alkalmanként 3500 Ft a KinderDeutsch foglalkozás ára, ha ezt a lehetőséget választod, kérlek, a foglalkozásra hozz magaddal készpénzt! Bérletet is válthatsz az alkalmakra, 4 órás bérlet 12.000 Ft, a 10 órás bérlet 30.000 Ft – ba kerül.

A német mellett

Plusz nyereség lehet számotokra amellett, hogy a helyszínt adó Mozgatórugó Fejlesztőház 5 percre van a Westendtől, így egy gyors bevásárlás is beleférhet, de gyerekcoachként is dolgozom, ezért állandó fókuszban áll a stresszkezelés és a békés, empatikus megközelítés.

Mit csinálunk a foglalkozáson?

Központban a zene, ének, tánc, játékok, mondókák. Azért, hogy a legkevésbé legyen stresszes a tanulás és megtanuljuk a német nyelv alapjait, írásbeli feladatokat kezdetben nem, a csoport fejlődésétől függően is csak alacsony százalékban végzünk.

Miért válaszd KinderDeutsch foglalkozásomat? Ne csak azért, mert több, mint 20 éve tanítok gyerekeknek németet. Azért se, mert 12 éves korára garantálom, hogy nyelvizsgázik majd mindenki a csoportban. Ez kisgyermekkorban nem célom.

Örülök nektek azonban, ha szeretnéd, hogy a gyereked biztonságban, nyugalomban, gátak nélkül kezdjen el olyan nyelvi alapokat szerezni, amire építhet majd, nem csak a német, de más nyelvek tanulása során is!

Balogh Krisztián

német nyelvtanár

+36 / 70 5255582

telefon

egyensulyhaz@gmail.com

e-mail