• +36/70/5255582
  • egyensulyhaz@gmail.com
  • 1139 Kresz Géza u. 29.

Csoportos kognitív fejlesztés

Mit kell tudni a csoportos fejlesztésről?

Ez a foglalkozás a Komplex mozgásterápia gyakorlataira épülő csoportos óra, melyet kognítív fejlesztéssel egészítünk ki. Heti 1 alkalommal, kiscsoportban, maximum 4 fő részvételével. Elsőtől negyedik osztályig várunk gyerekeket. A folyamathoz nem szükséges előzetes felmérés, amennyiben a csoportos órákon azt látjuk, hogy inkább egyéni fejlesztésre lenne szükség, akkor azt egyénileg megbeszéljük.

 

Az olvasás, a matematika, az írás vagy a figyelem területén megmutatkozó

nehézségek oldására, javítására szolgál ez a fejlesztő eljárás.

A csoportos fejlesztés során a gyerekek olyan, személyre szabott fejlesztő folyamatnak lehetnek részesei, ahol szerepe van a részképességek fejlesztése mellett a játéknak és a mozgásnak, akár a Komplex Mozgásterápia mozgássorainak is.

Amit csoportban (is) lehet gyakorolni ...

Személyre szabott, figyelmes, értő segítség!

A csoportos fejlesztésen túl számíthattok fejlesztőink által nyújtott konzultációs lehetőségekre is. Ha szükségesnek látjuk, javasoljuk az egyéni fejlesztést is! 

Miért mi?

Három éve született meg a gondolat, hogy egy olyan fejlesztőházat hozunk létre, ahol a gyerekekkel való törődés és fejlesztés mellett a szülőknek is segítséget nyújtunk.

Az egyéni szolgáltatásaink mellett – tudva, hogy a közösségben való lét és tanulás alapvető fontosságú – létrehoztuk a Komplex Mozgásterápia vagy más mozgásos fejlesztésen alapuló terápia és a kognitív fejlesztés ötvözetét.

Munkatársaink olyan tapasztalt és emberileg is kiemelkedő szakemberek,
akiknek elsődleges célja az, hogy segítsék az erre
rászoruló gyereket. Addig keresik a problémáikra a megoldásokat, amíg azt megnyugtató
szinten meg nem tudják oldani. Fejlesztő kollégáink diplomás pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztők.

A fejlesztő folyamatok hangulata a lehető legfesztelenebb, vigyázva azonban arra, hogy minden fél a kellő tiszteletet, figyelmet és a megfelelő visszajelzéseket megkaphassa.

 

 

A kiscsoportos fejlesztés technikai tudnivalói