Egyensúlyház – A KMT Akadémia referencia intézménye

Egyensúlyház – A KMT Akadémia referencia intézménye

Fejlesztés & mentorálás

Gond van a suliban? Baj van az oviban? Szülői kérdéseid, problémáid vannak? Ismerd meg támogató folyamatunkat! Tekintsük át, hogyan épül fel az EGYENSÚLYHÁZ fejlesztő folyamata!

Nem megy, nem is mehet, nem is kell, hogy zökkenőmentesen menjen az iskola vagy az ovi. Számos oka lehet annak, ha valamilyen megtorpanás, probléma, panasz jelentkezik. Sokatok járt már sokféle helyen, hogy segítséget kérjen, vagy éppen most jutott el oda, hogy igénybe veszi, akár a mi szolgáltatásainlat is.

Az Egyensúlyházban alapvetően két irányból közelítünk a megoldás felé:

fejlesztés & mentorálás

Az Egyensúlyház szolgáltatásai közt szerepel a Kulcsár-féle Komplex MozgásTerápia, egyéni és csoportos fejlesztési lehetőségek is, mint a Komplex Kognitív Fejlesztés. A Komplex MozgásTerápia folyamatának felépítése a konzultáció, gyakorlatok, konzultáció ciklust követi. A komplex kognitív fejlesztés egyéni és csoportos formában is történhet. A KKF során sem engedjük el pártfogoltjaink kezét, hiszen az egyes fejlesztő alkalmak során is adnak visszajelzést kollégáink, de hosszabb szülői konzultációra is van lehetőség külön kérésre. A fejlesztő foglalkozásainkat leginkább alsó tagozatos vagy kisiskolás gyerekeknek szánjuk.

Tudjuk, gyakran céltalanság, bizonytalanság, mindennapi, felhalmozódott stressz áll egyes problémák mögött. Érintett lehet szülő és gyerek egyaránt. Ha kérdésed van, bizonytalan vagy, merre tovább, keress meg minket! Életvezetési konzultáció beszélgetéseinken, csoportfoglalkozásainkon vagy a felnőtteknek szánt Mély önismereti konzultáción új nézőpontba helyezhetjük a mindennapok kihívásait! Konzultációs beszélgetéseinre várunk minden kiútkereső szülőt és gyermeket!

Jelentkezésedet ONLINE IDŐPONFOGLALÁSSAL VÁRJUK, de telefonon, e-mailben, Facebookon üzenve, is szívesen fogadjuk. Ekkor gyors adatfelvétel történik, melyet kollégánkkal történő időpontegyeztetés követhet.

Elakadtál a lehetőségek útvesztőjében? Magad is látod gyerekeden vagy magadon érzed, hogy nem megy minden úgy, ahogy elképzelted, ahogy szeretnéd? Jó helyen jársz! Szülői konzultáció szolgáltatásunkat neked találtuk ki!

Kérdésed van gyermeked fejlődéséről, iskolai sikereiről, kudarcairól? Nem tudod, melyik fejlesztőeljárást válaszd? Szeretnél jobban eligazodni a szülői mindennapokban? Személyes gátakat vélsz felfedezni, melyek megzavarják életvezetésed?

Foglalj időpontot online egy egy alkalmas szülői konzultációra! Találunk megoldást a problémáidra!

Időpontfoglalás – fejlesztés & mentorálás

Ha most kezded velünk a munkát, kérünk, hogy mindenképp foglalj időpontot felmérésre! A csoportos Komplex kognitív fejlesztésen való részvételhez elengedhetetlen az előzetes felmérés. Az előzetes felméréssel a sikeres fejlődést és a megbízható, eredményes munkát készítjük elő. Konzultációs lehetőségeinket is itt találod!

Időpont foglalás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.