Gond van a suliban / oviban?

Szülőként nincs is nagyobb félelmünk, problémánk, mint amikor baj van a gyerekkel. Főleg ha iskolába készül vagy már oda jár és nem a legjobban alakulnak a dolgok. Mit lehet tenni, ha gond van?

Lehet számtalan oka annak, ha negatív visszajelzést kapunk.

Kaphatunk a gyerekünktől is figyelmeztető jeleket, melyek gyakran nem is szóban hangzanak el. Nem szeret bejárni, nem szívesen végzi a feladatait, nem alszik jól, fáj a hasa, gyakabban beteg, mint azelőtt.

Jöhet padagógus oldalról is a figyelmeztetés. Nem figyel, nem tud nyugton ülni, felesel, piszkálja társait, nem megy a matek, lassú, lusta, hanyag, figyelmetlen. Nem megy elég gyorsan az olvasás, téveszti a betűket. Sorolhatnánk még tovább is …

Két dolog azonban, amiben teljesen biztosak vagyunk.

Minden szülő szereti a gyerekét, jobban, mint bármit és bárki mást. MInden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy gyermeke sikeres, egészséges, boldog felnőtt legyen.

Módszereink közt olyan fejlesztő és mentoráló technikákat találhattok, melyek segíthetnek a fenti problémák feloldásában, közelebb vihetnek a megoldáshoz. Segíthetnek, hogy családotok nyugadtabb, kiegyensúlyozottabb mindennnapokat éljen meg.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Foglalj időpontot az első szülői konzultációra!

Megteheted online, ha ide kattintasz

és

kereshetsz minket telefonon vagy üzenhetsz is itt.

Üdvözlettel: az Egyensúlyház csapata