A fejlesztő folyamat

Egyensúlyház – A KMT Akadémia refencia intézménye –
Megismerünk – támogatunk – fejlesztünk

Fejlesztőt keresel? Hátradőlhetsz! Szakértő pedagógusaink segítségét kérve megoldást találunk gyermeked nehézségeire. Olyan fejlesztő folyamatot alakítottunk ki gyermeked és a te számodra, amiben biztonságban mozoghattok. Tekintsük át, hogyan épül fel az EGYENSÚLYHÁZ fejlesztő folyamata!

Jelentkezésedet elsősorban ONLINE IDŐPONFOGLALÁSSAL VÁRJUK, de telefonon, e-mailben, Facebookon üzenve, de a honlapunkon keresztül is szívesen fogadjuk. Ekkor gyors adatfelvétel történik, melyet kollégánkkal történő időpontegyeztetés követhet.

Az első kapcsolatfelvétel után, szülői konzultációra várjuk a szülőket, ahol megismerkedhetünk és beszélgethetünk a gyermeküket érintő problémáról. Ezen a beszélgetésen két pedagógus kollégánk vesz részt: egy vezető pedagógus kolléga és egy fejlesztő pedagógus. Így fejlesztőink plusz tapasztalatot szerezhetnek, míg a szülők nagyobb és szélesebb körű szakmai és emberi figyelemben részesülhetnek. Tapasztalatunk szerint ez az első alkalom rengeteg időt és energiát takarít meg szülőnek, gyereknek és pedagógusnak egyaránt. A megismerés folyamatában és a bizalmi viszony kialakításában, melyek elengedhetetlenek egy pozitív kimenetelű pedagógiai folyamatban, jelentős szerepet szánunk ennek az első, élő találkozásnak.

Szakembereink feltárva a nehézségeket meghatározzák a fejlesztés irányát. Természetesen teret kaphatnak egyedi szülői igények is. Az Egyensúlyház szolgáltatásai közt szerepel a Kulcsár-féle Komplex MozgásTerápia, Ayres terápia és egyéni fejlesztési lehetőségek is, mint a Komplex Kognitív Terápia. A Komplex MozgásTerápia folyamatának felépítése a konzultáció, gyakorlatok, konzultáció ciklust követi. Az Ayres/KKF során sem engedjük el pártfogoltjaink kezét, hiszen az egyes fejlesztő alkalmak során is adnak visszajelzést kollégáink, de hosszabb szülői konzultációra is van lehetőség külön kérésre.

Ismerd meg szolgáltatásainkat, ajánlatainkat, munkánkat!

Szeretettel várjuk jelentkezésed!

Üdvözlettel: az Egyensúlyház csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük